VMBaro palautetutkimus

Henkilöstötutkimukset ovat työvälineitä valtionhallinnon johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämisessä. Merkittävin tähän liittyvä palvelu virastoille on ollut VMBaro järjestelmä, joka on ollut käytössä vuodesta 2004 eli yli 15 vuoden ajan. Sillä on toteutettu melkein kaikissa virastoissa vuosittaiset työtyytyväisyystutkimukset sekä useissa virastoissa esimiesbarometri ja eräitä muita tutkimuksia.

Tällä tutkimuksella on tarkoitus saada virastoilta palautetta siitä, miten VMBaro järjestelmää tulisi kehittää sekä mitä uusia henkilöstötutkimuksiin liittyviä palveluja virastot tarvitsevat.

Vastava tutkimus toteutettiin 2014 ja sen perusteella järjestelmään tehtiin uudistuksia vuonna 2016.

Tämänkertainen tutkimus on perusteellisempi ja sillä on tarkoitus saada ykstyiskohtaisempaa tietoa kokonaisuuden eri osien toimivuudesta. Vastaus vie jonkin verran aikaa, mutta siihen voi vastata omien resurssien ja tuntemusten mukaan. Palautteiden perusteella saadaan kaikkia hyödyttäviä parannuksia järjestelmiin ja toimintatapoihin.

Kysely on avoin kaikille valtion virastoissa toimiville asiasta kiinnostuneille. Tämän sivun linkin voi välittää edelleen aihetta tunteville henkilöille.

Kysely on avoin 10.1.2021 asti.


Tilaa vastauslinkki VMBaro palautetutkimukseen omalla sähköpostiosoitteellasi tästä:

Vastauslinkin tilaus sähköpostiin