Edellinen Logo Jäsensivut

Kirjaudu jäsensivuille

Sähköposti tai jäsennumero

SalasanaSalasana hukassa?

MITÄ SÄHKÖPOSTI OSOITETTA VOIN KÄYTTÄÄ TUNNISTAUTUMISESSA?
Voit tunnistautua käyttäen sitä s-postiosoitetta, joka on tallennettu Kokoomuksen jäsenrekisteriin. Jos et muista jäsentietoihisi tallennettua s-postiosoitetta, ole yhteydessä jasenpalvelu@kokoomus.fi. Jäsenpalvelu palvelee ma - to kello 09:00-13:00 välisenä aikana myös numerossa 020 748 8424.

MINULLA EI OLE SÄHKÖPOSTIOSOITETTA
Ei hätää, voit tunnistautua myös jäsennumerollasi.

EN TIEDÄ JÄSENNUMEROANI
Saat jäsenpalvelunumerosi jäsenpalvelustamme puhelimitse. Jäsenpalvelu palvelee ma - to kello 09:00-13:00 välisenä aikana numerossa 020 748 8424.

OLEN UNOHTANUT SALASANANI
Jos olet unohtanut salasanasi tai sinulla ei vielä ole sitä, voit tilata uuden salasanan siihen sähköpostiisi, joka on tallennettu jäsentietoihisi. Jos et muista jäsenrekisteriin antamaasi s-postiosoitetta, ole yhteydessä jäsenpalveluun jasenpalvelu@kokoomus.fi. Jäsenpalvelu palvelee ma - to kello 09:00-13:00 välisenä aikana myös numerossa 020 748 8424.

KAKSIVAIHEINEN KIRJAUTUMINEN
Kun Yhdistyksen puheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja kirjautuu laitteella ensimmäistä kertaa, rekisteri vaatii kaksivaiheisen kirjautumisen, jossa pitää käydä hyväksymässä uusi laite, jolla kirjaudutaan. Tällöin kirjautuminen ilmoittaa "Tarvitaan sähköposti varmistus". Käy hyväksymässä sähköpostiin tullut varmistus. Älä poistu kirjautumisikkunasta ennen kuin olet vahvistanut laitteen, jonka jälkeen voit jatkaa kirjautumista palveluun.